Spring til indhold

Email marketing for webshops - skal vi arbejde sammen så du får succes?

Som din samarbejdspartner har du mulighed for at få fast besøg af mig.
Et større og bedre indblik i din virksomhed øger samtidig dit udbytte.
Lad mig være din interne / eksterne e-mail marketingkompetence.


Jeg tror på at et godt samarbejde beror på en fællesskabsfølelse - særligt med email marketing.
Den får vi ved at være sammen, når arbejdet udføres - Vi kan også gøre det på distancen.

Siden 2018 har jeg samarbejdet med en lang række virksomheder, og hvor jeg har siddet ved dem som kunder. Det giver et langt bedre indblik i virksomheden, samtidig med at det styrker det fælles mål ift. email marketing og andre opgaver.

uanset om du holder til i København, på Falster, Århus eller Esbjerg, så kommer jeg gerne fast på besøg, og bliver en del af jeres interne marketingteam. Jeg fandt ret hurtigt ud af, at når jeg kommer på besøg i din virksomhed, så gav det bare vores relation en hel ny dybde og resultaterne taler for sig selv.


”Bjarke har et meget højt eksekvering niveau, når det kommer til resultatskabende nyhedsmails, effektive SoMe kampagner mm.“ citat: Mark - Direktør i Hubertushuset A/S


Bjarke email marketing specialist

Fastprisaftale

Jeg arbejder primært kun med fasteprisaftaler. Det sker at jeg tager enkeltopgaver ind, hvis jeg kan se det giver mening for alle parter.
De bedste resultater opnår du kun ved et løbende samarbejde.

På den måde forpligtiger du dig til at ville opnå resultater med din email marketing, samtidig med at jeg forpligtiger mig til at løse den opgave hver måned, som vi har aftalt at jeg løser for dig eller jer.

Jeg laver en detaljeret logbog til dig

Når jeg arbejder for dig, og laver email marketing, så logfører jeg arbejdet i et Google Sheet, som kun du og jeg har adgang til.
Med vores fælles Google Sheet kan du se fremskridt og løbende ændringer - hver dag!

time log e-mail marketing shopify facebook annoncering

Vi aftaler en fast dag hvor jeg arbejder for dig

Hvad end jeg sidder ved dig eller jer i virksomheden, eller jeg arbejder et andet sted fra, så kan du altid regne med hvornår du i hvert fald kan få fat på mig. Du får et fast "hul i min kalender". Du bestemmer om det er ugentligt, hver anden uge eller blot en gang om måneden.
Til information udsender jeg hver fredag et skema til dig. På den måde kan du altid se hvis der er ændringer den efterfølgende uge.
Ligeledes sørger jeg for at have huller i min ugentlige kalender, så hvis du har udfordringer og mangler hurtig hjælp, så kan du få det.

I hverdagene er jeg aldrig længere væk end et telefonopkald eller en besked på vores fælles Slack kanal.

Jeg bestemmer dog hvornår jeg laver email marketing (arbejder) for dig

Da min tid stadig er min absolut eneste resource som jeg kan sælge, og af den grund er naturligt begrænset af antal kunder og timer i ugen, så finder jeg en plads til dig hvor der er ledig tid i min kalender. Det er yderst sjældent at du som kunde har mulighed for at få medindflydelse på det, netop fordi jeg også arbejder for andre på samme måde.
Det har så den fordel at min arbejdsindsats ved dig er stabil. Når du er i min kalender er det et gensidigt krav at vi kan få fat på hinanden. Ellers skrider planen, og du betaler altid for den tid jeg har afsat, fordi den er reserveret til dig. Dette er udelukkende for at højne ambitionsniveauet, og for at undgå ophobning af ikke-leverede-timer.
Medmindre andet er aftalt, så arbejder jeg for dig på faste tidspunkter i løbet af ugen.“I en e-commerce virksomhed er det let at komme til at glemme eller nedprioritere det at få sendt e-mails ud. Det sikrer Bjarke at det ikke sker. Vi har givet ham ansvaret for en god og sund e-mail marketingstrategi, og det er vi rigtig godt tilfredse med. De varmeste anbefalinger herfra.” Citat: Christian - direktør i Billig Fitness


Du kan altid få fat på mig via SLACK

Når vi arbejder sammen opretter jeg altid et workspace til dig i Slack. Er der flere områder end blot email marketing, så oprettes der en  særskilt kanal til det enkelte område. Det gør kommunikationen hurtig og præcis, og har du medarbejdere der skal være en del af processen, så kan også de tilføjes. Mails frem og tilbage er gammeldags og rodet - Dét på trods af at email marketing typisk er omdrejningspunktet for det hele.

Et Slack workspace til dig og din virksomhed kan se sådan ud.

Hvor lang binding er der på en email marketing aftale med mig?

Mellem 0-3 måneder. Det kommer an på hvordan vi opstarter samarbejdet omkring email marketing, eller andre ecommerce opgaver.

Jeg indgår ikke aftaler der strækker sig over længere tid, end at du kan overskue det, hvis du gerne vil ud af den igen.

Et normalt aftalevilkår er løbende måned + en måned.
Selvom du allerede indledningsvis ved, at vi ikke kommer til at arbejde sammen længere tid end to måneder, så kan vi stadig nå en hel del på den tid.
Dog vil jeg bede dig om at overveje det nøje. Hvorvidt ønsker du at prioritere at bruge nogle penge på at opnå resultater med de ting jeg kan hjælpe dig med?
Et meget kort forløb med mig kan sagtens rykke en del, men det er de langsigtede samarbejder der for alvor flytter noget.
Da jeg samtidig har meget travlt og har en del kunder at vedligeholde, vil jeg derfor også være mere tilbøjelig til fravælge korte projekter.

Skal vi lægge en email marketing plan sammen?

I udgangspunktet behøver jeg nemlig ikke at binde dig, for når vi går i gang lægger vi en plan og bruger noget tid på det.
Når du ser den og vi har talt om indholdet, vil du forstå hvorfor vi har brug for hinanden over en længere periode.
Planen er unik for dig og din virksomhed, og uden en plan, er det lidt ligesom at køre bil i mørke med 200 km/t, med begge forlygter slukket.

e-mail marketing kampagneplan for webshop

Men vores aftale er en elastik...

Nogle gange skal der laves en hel del arbejde indledningsvis. Derfor kan det blive til flere timer i starten, hvor der på den lange bane måske bliver tale om færre timer pr. måned.
Vores samarbejde er derfor elastisk: Du kan op -og nedjustere vores månedlige aftale som det passer dig og dit budget.

Jeg har valgt at gøre det sådan, så du hele tiden kan have ro i maven.
Du skal ikke være bange for lange opsigelsesperioder, der til tider kan virke som en gidseltagning.
Mine priser er meget rimelige og bindingen er absolut til at overskue.

Men jeg tror på den langvarige relation, da det er den der er absolut mest rentabel for os begge to.

Øvrige omkostninger

Når jeg arbejder for dig er der en række tools som både du og jeg har brug for, eksempelvis din ESP (Klaviyo), men også købt grafik til arbejdet.
Det kunne også være at der var brug for Zapier eller et andet værktøj. Den slags ting kommer udover prisen til mig og jeg hjælper dig med at få oprettet konto de forskellig steder.
På den måde er du sikker på at du har ejerskab/rettigheder over indholdet, licenserne er på plads. Således har du derfor altid SELV adgang til tingene.
Det er en kæmpe fordel for dig.

 


“Bjarke kommer med en masse praktisk hands-on erfaring inden for email marketing og ecommerce, som har været meget værdsat i arbejdet med vores automatiske flows samt kampagnemails.” Citat: Daniel - COO at Wineandbarrels (W&B A/S)


Hvad koster det at hyre mig?

Jeg ved at jeg ikke er en af de dyreste.
Jeg er heller ikke den billigste.

I flere tilfælde har ovenstående udmøntet sig i noget der ligner en almindelig fuldtidsstilling, fordi det gav bedst mening for begge parter, at vi opskalerede de gode resultater. Jeg glæder mig utrolig meget til at høre fra dig.

Din pris - kommer an på - dit engagement